dinsdag 30 november 2010

Challenge Marianne Design

De challenge voor Marianne Design was deze keer een kaart maken met een stempel van Eline. Ik heb gebruik gemaakt van de nieuwste stempels die horen bij het boek van Eline, Eline's Huis, een geweldig leuk boek trouwens.Ik heb ook het bijbehorende papier gebruikt, pretty paper bloc in the Meadow, leuk al die vlinders en roosjes. De achtergrond heb ik ge-embossed met een mal die ik er wel aardig bij vind passen.
De kleuren komen alleen niet zo goed over op de foto, in het echt zijn ze een stuk feller.
Groetjes, Wanda

donderdag 25 november 2010

Even geen kerstkaart

Ik was het kerstkaarten maken even zat, tijd voor een "gewoon" kaartje.


Deze kaart is gemaakt met de gratis stempel bij het Creativity magazine van docrafts. Ik heb hem ingekleurd met de aquamarkers. Ik krijg het werken met de aquamarkers steeds beter onder de knie, maar het blijft nog steeds een beetje uitproberen. Het bijpassende papier heb ik op de Kreadoe gekocht. Het roosje is gemaakt met de mal van Marianne, erg leuk om te doen en zo heb je altijd een bijpassend roosje bij je papier.


Deze kaart is gemaakt met LOTV stempel, gekocht op de Kreadoe. Ook deze stempel is ingekleurd met de aquamarkers, ik heb alleen dikker aquarelpapier gebruikt, dat geeft toch een mooier resultaat.
De bloemen en blaadjes zijn gemaakt met een mal van Crealies, inderdaad ook op de Kreadoe gekocht, wat heb ik er eigenlijk niet gekocht, hahaha....... 

Ik heb nog een kaart gemaakt, met een boom embossingmal en de grasrand mal van Crealies, maar de foto is niet zo mooi geworden. Morgen een nieuwe poging met de fotocamera, het is nu al te donker.

Groetjes, Wanda

vrijdag 12 november 2010

Crackled Tilda

Ik heb een kerstkaart gemaakt met een Magnolia stempeltje van de kerstserie van 2009. Het papier dat ik heb gebruikt is ook van Magnolia, van dit jaar denk ik.
Ik heb het ingekleurd met mijn nieuwe aquamarkers, gekocht op de Kreadoe. Het is de eerste keer dat ik ze heb gebruikt en ik vind het makkelijk om mee te werken, beetje hetzelfde als met Distress Inkt.
Het plaatje bewerkt met UTEE voor dat leuke crackled effect.
Deze keer heb ik eens lekker veel bloemen gebruikt, wat heb je eraan als je ze koopt en dan niet gebruikt. De blaadjes en grote roos heb ik bewerkt met snowflake embossing poeder en de kleine roosjes met een beetje glitter.


 


Dat was het voor vandaag, ik ga weer verder hobby-en met mijn nieuwe aanwinsten van de Kreadoe.

Groetjes, Wanda

zondag 7 november 2010

Kersen Tilda

Dit stempeltje heb ik al een tijdje in huis, maar het kwam er maar niet van om er een kaartje mee te maken.
Het papier is van Cosmo Cricket, Pixie-Licious, ben er helemaal weg van.


Ingekleurd met Distress Inkt en bewerkt met Spica glitterpennen. Helaas is dit niet te zien op de foto, maar het geeft net dat beetje glitter.

Woensdag naar de Kreadoe, mijn wenslijstje ligt al klaar!!

Groetjes, Wanda