maandag 28 maart 2011

Van harte

Dit kaartje heb ik gemaakt met een stempel uit dezelfde serie als mijn laatste kaart.
Het beertje heet Fizzy Moon en ziet er in "echte beren kleuren" toch heel anders uit.Groetjes, Wanda

dinsdag 22 maart 2011

Just for You

Ik heb het stempeltje op de KGKD in Den Bosch gekocht, eigenlijk heb ik er 3 van deze serie gekocht. Ik kon geen keuze maken, ze zijn allemaal zo schattig.
Ik wilde eens iets anders dan de gewone "beren kleuren" uitproberen en het is blauw geworden, wat zeg ik, erg blauw!!!!


De stempelafdruk heb ik ingekleurd met de aquamarkers en deze keer opgeglitterd met spicastiften. Het papier is van s.e.i., bloemen van Magnolia en het Kruidvat en ik heb gebruik gemaakt van een nieuwe nestabilitie, wat een leukje is dat.

Met deze kaart wil ik mee doen aan de challenge van Create4fun voor maart.

Dat was het weer voor deze keer.

Groetjes, Wanda

zaterdag 19 maart 2011

Challenge Dutch Magnolia Lovers #3

Hieronder mijn inzending voor challenge #3 van DML. De opdracht was bruin/roze/wit-creme en distressen.
Ik heb papier gebruikt van Magnolia en colorcore, de chocolate box. Het Magnolia papier gedistressed en het colorcore papier met een Sizzix mal door de cuttlebug gehaald en opgeschuurd.
Ik heb de afbeelding natuurlijk weer ingekleurd met de aquamarkers en geblingzt.


In de linker bovenhoek heb ik flowersoft gebruikt met schelpjes, meegenomen van het strand in Zuid-Frankrijk. Verder nog wat bloemen en wederom een eigengemaakt embellishment.Is het geen schatje, zo'n ieniemini zeepaardje.

Ik heb donderdag op de Knotsgekke Kaartendagen een Magnolia stempel gekocht van de nieuwste serie, misschien bewaar ik hem wel voor de volgende challenge. Trouwens, ik heb niet alleen een Magnolia stempel gekocht, maar nog heel veel meer. Wil alles uit gaan proberen, maar eigenlijk is het daar nu veel te mooi weer voor.

Groetjes, Wanda

zondag 13 maart 2011

Wedstrijd maart Duymelot Design

De opdracht voor de wedstrijd van Duymelot Design voor maart, is een easelkaart met als thema lente.  Het is een klein kaartje geworden deze keer.
Gesneden met een nestability van 2 ronde dubbele kaarten. Het stempeltje dat ik gebruikt heb is van S.w.a.l.k en ingekleurd met de aquamarkers. Ik heb wederom wat blingz gebruikt voor wat extra glans en glitter.


Voor het lente gevoel wat blaadjes gemaakt met een Crealies mal en de bloemen heb ik gemaakt met de Quilled Daisy Kit voor de cuttlebug.
De blaadjes en bloemen zijn gemaakt van colorcore karton, dat ik een beetje opgeschuurd heb, geeft altijd een leuk effect vind ik.
Op de foto hier boven kan je de bloemen iets beter zien en het vlindertje dat ik gemaakt heb met een Nellie Snellen pons.

Op naar de volgende wedstrijd.

Groetjes, Wanda

zaterdag 12 maart 2011

Een beetje van Cricut en een beetje van mijzelf

Deze kaart heb ik gemaakt met de Cricut, met de Cindy Loo cartridge. Ontzettend leuke cartridge, er staan zulke leuke figuren op, echt een aanrader.
De bloempjes heb ik gemaakt met een creatable van Marianne Design en wat meeldraden.


Het vlindertje is een pons van Nellie Snellen opgeleukt met wat mini pareltjes.
Ik heb ook nog wat blingz gebruikt om de kaart van wat glitter te voorzien. Als je goed naar het vogeltje kijkt, kan je het zien.
Leuk dat je even bent langs geweest op mijn blog, tot de volgende keer.

Groetjes, Wanda

zaterdag 5 maart 2011

Thomas

Een vriendin van mij is oma geworden van een kleinzoon. Ik heb deze kaart voor haar gemaakt en omdat ik de stempel zo leuk vind dacht ik, ik zet hem gewoon op mijn blog.


Is hij niet lief geworden.

Groetjes, Wanda

Challenge Stempelstudio Maart

De sketch voor de maand maart van de Stempelstudio is voor een rechthoekige kaart. Leuk, want de laatste tijd maakte ik vooral vierkante kaarten.


Ik heb een clearstempel van Penny Black gebruikt, een favorietje van mij. Ik word er helemaal vrolijk van en krijg spontaan zin in cake, eigenlijk lust ik altijd wel cake, hahaha.
De stempel natuurlijk weer ingekleurd met de aquamarkers, dit keer heb ik Cotman aquarelpapier gebruikt en ik moet zeggen, erg prettig om op te werken.
Het papier is van nook&pantry cupcakes, valt helaas niet veel meer van te zien. Ik heb gebruik gemaakt van een embossingmal van craft concepts, cupcakes en een stansmal van Crealies voor de bloemen. Het knoopje is gemaakt met een mal van Joy!, altijd een knoopje in de goede kleur.


Ik heb een embellishment gemaakt met een stempeltje van Papermania (docrafts). Gestempeld op krimpie en ingekleurd met stardust gelpennen van Sakura (bruynzeel) en met de heat gun laten krimpen. Leuk om te doen en een leuk en snel resultaat.

Groetjes, Wanda

woensdag 2 maart 2011

Marianne Design Challenge # 28

De challenge van Marianne Design # 28 heeft als voorwaarde, het moest een Quilt kaart worden.
Geen probleem, ik heb veel restje papier liggen en die kon ik nu mooi gebruiken.
Ik heb 9 vierkantjes met een pons gemaakt en tegen elkaar aan geplakt. Wat lint, een takje gemaakt met een creatable en versierd met wat kleine bloempjes, wat bloemen, blaadjes en parels en natuurlijk een ingekleurde stempelafdrukje van Snoesje.
Deze stempel heb ik al een hele tijd liggen en nu was een goede gelegenheid om hem te gebruiken.
Ik heb de afdruk ingekleurd met de aquamarkers en wat glitter aangebracht met de spica stiften.
Het is een vrolijk zonnig geheel geworden en de foto van de kaart is dan ook in het zonlicht gemaakt, dat kan je wel zien aan de schaduw.

Groetjes, Wanda

dinsdag 1 maart 2011

Dutch Magnolia Lovers #2

Dit is mijn inzending voor de challenge van DML (Dutch Magnolia Lovers). Van alles 2 was de opdracht.
Ik heb papier gebruikt van Little Yellow Bicycle, Zinnia. Natuurlijk 2 Magnolia stempels, ingekleurd met de aquamarkers, 2 soorten lint en 2 bloemen en roosjes van het Kruidvat. Ik heb voor de achtergrond van de stempel zelfs 2 keer een Marianne Design mal gebruikt, hahaha.


De kleuren van de stempelafdruk komen niet goed over, in het echt zijn de kleuren helderder, wat feller.
Het is de eerste keer dat ik meedoe met de DML challenge, aangezien ik gek ben op Magnolia stempels, zal het waarschijnlijk ook niet de laatste keer zijn.

Groetjes, Wanda