donderdag 23 mei 2013

Speciaal voor Chantal

Eindelijk weer eens een paar LO's gemaakt met de foto's van mijn vakantie naar Australië in 2011.
Het origineel van deze LO zag ik in de Kreatief hangen, leuk dacht ik, die ga ik ook maken. Verzoek in drievoud ingediend bij Marion of ik de LO mocht gebruiken en gelukkig, zij ging akkoord. 
Ik heb de LO gebruikt voor een foto van The Operahouse in Sydney. In het echt is het een beetje grauw gebouw, of zou dat door al die regen komen die met bakken uit de hemel viel.
Deze pinguïns heb ik aan land zien komen op Philips Island. Daar mochten geen foto's genomen worden. De pinguïns zouden dan schrikken en het eten dat zij in hun keel/krop hadden voor hun jongen uitspugen voordat zij de jongen hadden bereikt. Wat een herrie maken die pinguïns en hun jongen, oorverdovend, maar o zo geweldig om mee te maken.

De foto's heb ik gemaakt in een wildpark bij Sydney.
Australië en kangoeroe's, dat hoort bij elkaar. De foto's zijn gemaakt in het wildpark van Philip Island waar je de kangoeroe's en walibi's mocht voeren. Natuurlijk met op hun afgestemd voer. 
Wat een schatjes zijn die kangoeroe's, zij hebben een stuggere vacht dan de walibi's, maar zij kijken je zo lief aan. Of zou dat komen omdat wij voer bij ons hadden.
De vacht van de mannetjes is een stuk roder, zij bleven op afstand en de vrouwtjes liepen ons zowat omver, alles voor een handje voer. 

Ik heb ook nog leuke koala foto's om te scrappen, echte actie foto's ......niet dus!

Groetjes, Wanda

3 opmerkingen:

 1. Hij is prachtig geworden. Fijn dat we elkaar zo kunnen inspireren. Is je scrapalbum van australie bijna klaar?

  Groetjes
  Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hey Wanda, ik loop een beetje achter met het bijlezen van de blogs en zie je post nu pas. Wat heb je leuke LO's gemaakt. Helemaal TOP!! Er gaan er nu vast weer meer volgen......hahaha.

  Wat leuk dat je geinspireerd bent door Marion. Inspiratie opdoen op internet of ergens anders is altijd leuk en daar wordt je heel creatief van. Ga zo door!!

  Als je nog inspiratie wil opdoen: Marion en ik zijn lid van de yahoogroep de scrapbookers en daar hebben we nu een ABC lopen met elke maand een nieuwe uitdagende letter. We zijn nu bij de C van Chipboard en Collage.

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey Wanda, ik loop een beetje achter met het bijlezen van de blogs en zie deze post nu pas.
  Wat een leuke LO's heb je gemaakt! Helemaal TOP!!! Daar gaan er vast nog een paar leuke achteraan komen.

  Wat leuk dat je geinspireerd bent door Marion. Inspiratie opdoen is altijd leuk en daar wordt je altijd creatiever van en dat is wel gebleken.

  Als je nog leuke inspiratie op wil doen. Marion en ik zitten bij een yahoogroep de Scrapbookers waar we een leuk ABC hebben lopen. Elke maand doen we een letter. Nu zijn we bij de C van chipboard en collage.

  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen